Топ 10 најпродавани SL PB009 USB флеш драјвови
Топ 10 опции Осветлување лого Power Bank
Заштитете ги вашите податоци со најдобрите SE9 USB флеш драјвови
за usпокажете го животот

Show Life Co., Ltd. основана во 2013 година. Тоа е една компанија која обезбедува услуги на клиентите во областа за промотивни подароци.Ние сме во оваа област повеќе од 6 години, прифаќаме итни нарачки, приспособени нарачки и мали нарачки.Нашиот фокус е на дизајнирање и производство на електронски производи со висок квалитет, како што се USB флеш драјвови, напојувања, Bluetooth звучници, кабел за полнење итн. Производи за патенти за иновативен дизајн, некои од нив поминаа CE, ROHS, FCC сертификација.можеме да обезбедиме висококвалитетни производи со ниска цена за вас.

Профил на компанијата

Show Life Co., Ltd. основана во 2013 година. Тоа е една компанија која обезбедува услуги на клиентите во областа за промотивни подароци.Ние сме во оваа област повеќе од 6 години, прифаќаме итни нарачки, приспособени нарачки и мали нарачки.
Нашиот фокус е на дизајнирање и производство на електронски производи со висок квалитет, како што се USB флеш драјвови, напојувања, Bluetooth звучници, кабел за полнење итн. Производи за патенти за иновативен дизајн, некои од нив поминаа CE, ROHS, FCC сертификација.можеме да обезбедиме висококвалитетни производи со ниска цена за вас.

Нашата компанија продолжува да развива нов производ, силата на технологијата на растенијата и има голем број високи инженери и стручен технички персонал, истражување и дизајн на производи, тесно конвергенција на решенијата за производи, строго управување со квалитетот.Обезбедете стабилен и одличен производ, се трудиме да им обезбедиме на клиентите задоволни производи.Нашата добра услуга е наклонетост на голем клиент длабоко во многу години.Квалитетот е нашата фабричка култура.Нашиот КК 100% повторно проверете го секој производ пред испораката.Сертифициран со CE, ROHS, FCC, UN38.3, MSDS, BV сертификација на power bank за SA и други сертификати.

Производ и сертификат

Нашата компанија продолжува да развива нов производ, силата на технологијата на растенијата и има голем број високи инженери и стручен технички персонал, истражување и дизајн на производи, тесно конвергенција на решенијата за производи, строго управување со квалитетот.Обезбедете стабилен и одличен производ, се трудиме да им обезбедиме на клиентите задоволни производи.Нашата добра услуга е наклонетост на голем клиент длабоко во многу години.
Квалитетот е нашата фабричка култура.Нашиот КК 100% повторно проверете го секој производ пред испораката.Сертифициран со CE, ROHS, FCC, UN38.3, MSDS, BV сертификација на power bank за SA и други сертификати.

Со добро обучен персонал и професионална производствена опрема, се стремиме да обезбедиме:1) 2-3 години гаранција за сите производи.2) Логото/брендот на вашата компанија може да се прилагоди за печатење/ласер или да се обликува со ПВЦ материјал.3) Итни нарачки (24 ЧАСА брза испорака), мали нарачки се прифаќаат.4) Взаемно корисна политика како што е враќање пари на стари клиенти......5) Бесплатни примероци, бесплатни уметнички дела6) 24 часа онлајн, вашите прашања може да се повторат7) Повторете нови производи за вас кога имате малку лоши производи

Нашата услуга

Со добро обучен персонал и професионална производствена опрема, се стремиме да обезбедиме:
1) 2-3 години гаранција за сите производи.
2) Логото/брендот на вашата компанија може да се прилагоди за печатење/ласер или да се обликува со ПВЦ материјал.
3) Итни нарачки (24 ЧАСА брза испорака), мали нарачки се прифаќаат.
4) Взаемно корисна политика како што е враќање пари на стари клиенти......
5) Бесплатни примероци, бесплатни уметнички дела
6) 24 часа онлајн, вашите прашања може да се повторат
7) Повторете нови производи за вас кога имате малку лоши производи

ПОВЕЌЕ

Ново

покажете го животот
повеќе