10 disqet USB më të shitur SL PB009
10 opsionet kryesore të Logos së Ndriçimit Banka e energjisë
Mbroni të dhënat tuaja me disqet më të mirë USB Flash SE9
rreth ustregojnë jetën

Show Life Co., Ltd. themeluar në vitin 2013. Është një kompani që ofron shërbime për klientët në zonën e dhuratave promocionale.Ne kemi qenë në këtë fushë për më shumë se 6 vjet, pranojmë porosi urgjente, porosi të personalizuara dhe porosi të vogla.Fokusi ynë është në dizajnimin dhe prodhimin e produkteve elektronike me cilësi të lartë, si USB Flash Drives, Power Bank, Altoparlant Bluetooth, Kabllo Karikimi etj. Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë shërbime OEM & ODM për klientët në mbarë botën, dhe kemi disa individuale Produktet e patentave të dizajnit nnovation, disa prej tyre kaluan certifikimin CE, ROHS, FCC.ne mund të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe me kosto të ulët për ju.

Profili i Kompanisë

Show Life Co., Ltd. themeluar në vitin 2013. Është një kompani që ofron shërbime për klientët në zonën e dhuratave promocionale.Ne kemi qenë në këtë fushë për më shumë se 6 vjet, pranojmë porosi urgjente, porosi të personalizuara dhe porosi të vogla.
Fokusi ynë është në dizajnimin dhe prodhimin e produkteve elektronike me cilësi të lartë, si USB Flash Drives, Power Bank, Altoparlant Bluetooth, Kabllo Karikimi etj. Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë shërbime OEM & ODM për klientët në mbarë botën, dhe kemi disa individuale Produktet e patentave të dizajnit nnovation, disa prej tyre kaluan certifikimin CE, ROHS, FCC.ne mund të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe me kosto të ulët për ju.

Kompania jonë vazhdon të zhvillojë produkte të reja, fuqinë e teknologjisë së bimëve dhe ka një numër të madh inxhinierësh të lartë dhe personel teknik profesional, kërkime dhe dizajnim të produkteve, konvergjencë të ngushtë të zgjidhjeve të produkteve, menaxhim të rreptë të cilësisë.Duke siguruar një produkt të qëndrueshëm dhe të shkëlqyer, ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte të kënaqshme.Shërbimi ynë i mirë është në favor të klientëve të mëdhenj në shumë vite.Cilësia është kultura jonë e fabrikës.QC-ja jonë kontrollon 100% çdo produkt përpara dërgimit.Certifikuar me CE, ROHS, FCC, UN38.3, MSDS, BV certifikimin e bankës së energjisë për SA dhe certifikata të tjera.

Produkti dhe Certifikata

Kompania jonë vazhdon të zhvillojë produkte të reja, fuqinë e teknologjisë së bimëve dhe ka një numër të madh inxhinierësh të lartë dhe personel teknik profesional, kërkime dhe dizajnim të produkteve, konvergjencë të ngushtë të zgjidhjeve të produkteve, menaxhim të rreptë të cilësisë.Duke siguruar një produkt të qëndrueshëm dhe të shkëlqyer, ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte të kënaqshme.Shërbimi ynë i mirë është në favor të klientëve të mëdhenj në shumë vite.
Cilësia është kultura jonë e fabrikës.QC-ja jonë kontrollon 100% çdo produkt përpara dërgimit.Certifikuar me CE, ROHS, FCC, UN38.3, MSDS, BV certifikimin e bankës së energjisë për SA dhe certifikata të tjera.

Me staf të trajnuar mirë dhe pajisje profesionale të prodhimit, ne përpiqemi të ofrojmë:1) 2-3 vjet garanci për të gjitha produktet.2) Logoja/marka e kompanisë suaj mund të personalizohet me printim/lazer ose të formësohet me material PVC.3) Porositë urgjente (dorëzimi me nxitim 24 ORË), pranohen porosi të vogla.4) Politika me përfitim të ndërsjellë, siç është rimbursimi i parave për klientët e vjetër......5) Mostra falas, vepra arti falas6) 24 orë në internet, çdo pyetje juaj mund të përsëritet7) Ribëni produkte të reja për ju kur keni pak produkte të këqija

Shërbimi ynë

Me staf të trajnuar mirë dhe pajisje profesionale të prodhimit, ne përpiqemi të ofrojmë:
1) 2-3 vjet garanci për të gjitha produktet.
2) Logoja/marka e kompanisë suaj mund të personalizohet me printim/lazer ose të formësohet me material PVC.
3) Porositë urgjente (dorëzimi me nxitim 24 ORË), pranohen porosi të vogla.
4) Politika me përfitim të ndërsjellë, siç është rimbursimi i parave për klientët e vjetër......
5) Mostra falas, vepra arti falas
6) 24 orë në internet, çdo pyetje juaj mund të përsëritet
7) Ribëni produkte të reja për ju kur keni pak produkte të këqija

MË SHUMË

I ri

tregojnë jetën
më shumë